Måling af Function Point

Capers Jones har udråbt ”Function Point” til at være det universelle mål for software:

“Function point metrics are the most accurate and effective metrics yet developed for software sizing and also for studying software productivity, quality, costs, risks and economic value. In the future function point metrics can easily become a universal metric used in all software applications and or all contracts in all countries.”

Function Point har ry for at være besværlige at måle og at man kun kan måle, når man har gennemgået en længere uddannelse. Men der er kommet nye måder at måle på, og derfor kan ProMinds på to dage lære dig at måle. Du vil opdage, at du på få timer kan måle størrelsen af et system på 100-200 Function Point. Det svarer til en udviklingsopgave på 2-3 millioner kr.

Capers Jones’ klare udmelding viser, at der er tale om noget, mange vil have gavn af at beherske. ProMinds tilbyder kursus i måling af Function Point, så du bliver i stand til på kort tid at måle størrelsen af systemer og udviklingsopgaver. Du vil også opdage, at Function Point kan bruges til at estimere vedligeholdelses- og administrationsopgaver på den allerede installerede portefølje af systemer. Du vil ligeledes kunne bruge dem til at evaluere, hvordan din organisation er med hensyn til kvalitet og effektivitet i forhold til andre.

Kurset udbydes til afholdelse med minimum 5 deltagere og maks. 10 deltagere.

ProMinds udbyder kurset på fastlagte dage et antal gange om året.
Kurset kan også købes som specifikt firmarettet kursus afholdt på aftalt tidspunkt. Der skal dog være minimum 8 deltagere ved firmaspecifikke kurser.

Pris 10.000 kr. per deltager. Mulighed for rabat ved flere deltagere fra samme firma – ring 5118 6760 for nærmere oplysninger.

Læs mere (pdf) ›