ProMinds repræsenterer Project Portfolio Office i Skandinavien

Siden 2008 er ProMinds certificeret partner i det internationale Project Portfolio Office service-netværk. PPO, der er en af markedets højst estimerede online projektstyringsapplikationer, bruges dagligt til at håndtere mere end 35.000 projekter verden over.

PPO er designet og udviklet til at hjælpe alle typer af virksomheder og organisationer til at styre komplekse projekter og projektporteføljer.

Project Portfolio Office er en multitask standard online Software-as-a-Service platform – SaaS – der fungerer som virksomhedens overordnede kommunikationsportal med al projektinformation tilgængelig døgnet rundt. Det giver ikke alene brugerne effektivt instant overblik over alle igangværende projekter. PPO-brugerne har også et fuldstændigt overblik over den strategiske kontekst, projekternes fokus, de enkelte projekters sundhed og samlet status og fremskridt på hele projektporteføljen.

ProMinds tilbyder desuden business process consulting og rådgivning til PPO-brugere, herunder bistand med implementeringer og certificeret uddannelse.

Læs mere ›