Fællesskab og vidensdeling er drivkraften bag ProMinds

Lars Romerdahl og Chris Ramsby – begge med mange års erfaring indenfor forandringsledelse – er ProMinds grundlæggere. De to partnere startede ud med fælles mål om at skabe et miljø for forandringskonsulenter, der gerne ville stå på egne ben men savnede et fællesskab – både menneskeligt og professionelt. Det blev til konsulenthuset og netværksvirksomheden ProMinds A/S i 2004.

Vidensdeling er en af hjørnestenene i ProMinds koncept – og ProMinds Akademi blev fra dag ét etableret med gratis seminarvirksomhed som en vigtig del af virksomhedsfilosofien. I dag er det udviklet til en omfattende kursus- og uddannelsessektion under ProMinds Videnshus, hvor konsulenthusets kunder også stadig kan få adgang til åben kompetenceudvikling og vidensdeling.

ProMinds har i dag udviklet sig til et stærkt, vidensbaseret hus. Konsulentporteføljen er en af Danmarks mest omfattende og komplette indenfor IT forandringsledelse. Dertil er ProMinds ligeledes førende på task force matchmaking indenfor holistisk forandringsledelse, IT-rådgivning og IT testledelse – og ProMinds står i dag særdeles stærkt blandt de største danske og internationale kunder på markedet.